, , , , , , , , , , , ,

Bani de Buzunar cu Zenzuu

marți, 10 martie 2009

Inscrierea in ZenZuu fiind GRATUITA, nu exista niciun risc financiar!

De ce ZenZuu te va plăti?
ZenZuu.com este interesat sa aiba un numar lunar de accesari foarte mare, pentru a crea profit! Iar 80% din incasari (din reclama, si altele) se distribuie ca recompensa reprezentantilor care sunt activi.

Cât costă înscrierea în ZenZuu?
Totul este gratis! Nu costa nimic!

Care sunt condițiile ca să fii plătit?
Conditia 1: trebuie sa fiti ACTIV, adica sa va logati in pagina proprie de 30 de ori pe luna. Acest lucru se poate face intrand in fiecare zi o data, sau de 2 ori pe zi in 15 zile, sau de 30 de ori intr-o zi.
Conditia 2: trebuie sa aveti 2 parteneri directi (inscrisi la dvs. pe primul nivel) care sa fie activi.

Când e mai bine să mă înscriu?
Inscriete acum! Timpul trece... iar banii nu vor veni la tine pina nu vei face macar ceva.Imagineazati o situatie:Te inscrii. Povestesti despre ZenZuu prietenilor tai. Se inscriu doi prieteni. Indiferent, vei inscrie sau nu alte persoane, reteaua ta va creste. Caci pritenii tai doresc sa aiba un venit cit de cit.Dar daca te vei implica activ...La sfirsitul lunii august ZenZuu va plati utilizatorilor sai primele "salarii".

Cum arată o retea socială și ce legătură are cu MLM?
O retea sociala este ca o retea MLM generala, cu o ierarhie pe nivele si linii de sponsorizare.Nivelele eligibile pentru plata sunt pana la 19, in adancime!!!!Liniile de sponsorizare sunt pe verticala, pornind de la Dvs. in jos si pot fi oricat de multe!Daca sunteti ACTIV si aveti 2 oameni activi pe primul nivel, veti fi platit pe 10 nivele!Daca aveti 10 oameni sponsorizati personal, pe primul nivel, sau mai multi, veti fi platit pe 19 nivele! Pentru fiecare persoana activa se primeste 0,25 USD!!!De exemplu, daca aveti 10 parteneri directi activi si 2000 reprezentanti activi pe 19 nivele, veti primi un comision de $500 pe luna.Daca aveti 10.000 => $2500 /luna, iar pentru 100.000 => $25.000/luna.

De unde provin comisioanele și de ce se plătesc?
Comisioanele provin din incasarile facute de ZenZuu de la companiile care fac reclama pe site-ul ZenZuu, deci pe fiecare pagina personala.80%din aceste comisioane se distribuie pe reteaua de reprezentanti, dupa regula de mai sus a planului Unilevel. Comisioanele se platesc datorita faptului ca fiecare reprezentant activ creste numarul de vizionari a site-ului cu cate 30 de ori pe luna. Taxele de publicitate depind de numarul de accesari (deci de logari) si companiile care isi fac reclama pe ZenZuu cauta astfel de site-uri, astfel ca sunt dispuse sa plateasca.

Cum pot să folosesc ZenZuu?
ZenZuu se poate folosi pentru o serie de activitati specifice Internetului, ca de exemplu:1. crearea unor comunitati sociale (grupe ZenZuu), pe diferite teme de interes,2. dialog intre reprezentanti,3. reclama proprie, oferte, cereri de oferte,4. schimb de informatii, fisiere, etc.5. si, in curand, pentru accesarea unui magazin virtual z-Bay!!!ZenZuu este o retea sociala globala, cu multiple posibilitati de dezvoltare si utilizare!

Când se va traduce în limba română acest site?
Strategia ZenZuu in faza Beta este de a testa portalul si de a forma retelele de reprezenatnti in majoritatea tarilor de pe Glob. In faza urmatoare, se va trece si la optiunea limbajului, in functie de numarul reprezentantilor din fiecare tara. Deci, cu cat sunt mai mult inscrisi din Romania, cu atat mai repede se va accesa ZenZuu si in limba romana.

Cum mă înscriu în ZenZuu?
Faceti click aici si completati datele solicitate (in engleza). Trebuie sa va alegeti un nume de afisat propriu si o parola. Completati Profilul dvs. si vizitati optiunile celelalte de incarcare imagini, video, blogg, etc. Veti primi un email de confirmare a inscrierii.Pentru orice informatie, contacteaza la e-mail Admninistratorul acestui site!Iti doresc numai bine!

Copyright @ 2008-2009 Zenzuu . All Rights Reserved